Over mij

Ik ben Saskia van Leenen, 51 jaar, professional organizer en opruimcoach en woon in de Parel van het Zuiden oftewel Breda.

Je kunt mij het beste omschrijven als een enthousiaste, vriendelijke en opgewekte vrouw met een groot empathisch vermogen en oprechte interesse in mensen. Ik ben zorgzaam, behulpzaam en goed georganiseerd. Daarnaast ben ik geduldig, kan ik goed luisteren en denk ik in oplossingen.

Ik breng graag tijd door met familie en vrienden en onderneem dan het liefst ontspannende activiteiten zoals een dagje sauna, wandelen in de natuur, een bioscoopje, terrasje of genieten van een heerlijk etentje. Maar een avondje voor de buis, puzzelen of lekker koken wordt ik ook blij van.

Inmiddels woon ik alweer 20 jaar in Breda. Ik houd van de stad en van de vriendelijkheid en openheid van de mensen. Ik voel mij hier echt thuis!

Tot 5 jaar geleden heb ik voornamelijk gewerkt in commerciële functies. In deze tijd heb ik aan mooie projecten mogen werken, ben ik op bijzondere plekken geweest, heb ik inspirerende mensen mogen ontmoeten en heb ik veel levenservaring opgedaan. Helaas is de werkdruk in deze wereld ook groot en heb ik na een burn-out besloten dat het roer om moest.

Balans vinden in je leven is een groot goed maar niet eenvoudig om te vinden en te behouden. Het is heel belangrijk om datgene te doen waar je gelukkig van wordt en waar je hart sprongetjes van maakt.

Opruimen, organiseren en structureren maakt mij heel blij! Daarnaast geef ik mensen graag goed advies en coaching met als doel ze vooruit te helpen, in hun kracht te zetten en om ervoor te zorgen dat ze het zelf ook weer kunnen.

En dit is precies waarom het beroep van professional organizer en opruimcoach zo goed bij mij past. Met mijn passie voor opruimen, organiseren en structureren kan ik mensen helpen om weer rust, ruimte en overzicht in hun leven te krijgen. Als geen ander weet ik dat rust in je hoofd enorm belangrijk is zodat er ruimte en overzicht ontstaat om te genieten van je leven. Dat verdient iedereen!

Als je bij mij aanklopt voor hulp, dan gaan we samen aan de slag. Ik leer jou om eenvoudiger keuzes te maken over spullen, administratie, tijd en ruimte om zo weer overzicht te creëren en rust te kunnen ervaren. Ik luister goed naar iemands verhaal en hulpvraag en neem uitgebreid de tijd voor al mijn cliënten. Door mijn hulp leer je gestructureerder denken en werken en krijg je de kennis en het zelfvertrouwen om het weer zelf te kunnen doen.

Ieder mens is uniek, net als iedere hulpvraag, dus ik lever altijd hulp op maat!

Zin om aan de slag te gaan en kennis met elkaar te maken? Vul dan het contactformulier in!